Hoe kunnen we je helpen?

Meestgestelde Vragen.

Waarom linkbuilden?

Linkbuilding is één van de belangrijkste factoren om hogerop in Google en andere zoekmachines te komen. Een linkbuilding campagne van Linkboosters kan leiden tot een hogere ranking en dus meer bezoekers op jouw website.

Is Linkboosters de ideale linkbuilding partner?

Linkboosters is sinds 2009 erkend expert op het gebied van linkbuilding. Met meer dan 16.000+ artikelen op 950+ verschillende website staan we niet alleen in Nederland, maar ook in België en Duitsland uitstekend aangeschreven. We houden van een transparante en doelgerichte benadering en hebben voor veel klanten mooie resultaten geboekt.

Welk booster pakket kan ik het beste afnemen?

Linkboosters heeft diverse in- content linkbuilding pakketten.

Autoriteit 2.0 Backlink pakketten;
Hier heb je keus uit verschillende in- content backlink boosters.
Na aanschaf moet jezelf de geschikte content aanleveren op hello@linkboosters.nl.

Combi Content Backlinks;
Ook bij deze boosters heb je keuze uit verschillende pakketten.
Bij deze boosters ongeacht welke taal je kiest zullen onze native tekstschrijvers passende SEO- teksten schrijven aan de hand van de aangeleverde zoekwoorden.

Hoe snel moet ik de artikelen aanleveren?

Heb jij gekozen voor de autoriteit boosters dan heb je tot 20 dagen na aanschaf de tijd om de artikelen aan te leveren. Je kunt deze aanleveren op hello@linkboosters.nl, vergeet niet het order nummer te vermelden in de titel.
Heb je gekozen voor onze combi- boosters, dan hoef jij niet meer aan te leveren.

Welk soort teksten schrijven jullie?

Wij schrijven voornamelijk informatieve artikelen die bestaan uit minimaal 350 woorden. Deze plaatsen we vervolgens op sterke, autoritaire websites die het beste bij jouw bedrijf of product passen.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, Linkboosters werkt zonder vaste maandelijkse contracten.
Je kunt zo vaak als jezelf wilt een geschikt booster pakket afnemen.
Linkboosters logt de plaatsingen zodat er geen dubbele plaatsing voorkomt.

Welke resultaten zal ik op termijn zien?

Linkbuilding is een grote factor om jouw website hoger in Google te laten eindigen. Echter zijn er meer factoren bindend voor een goede zoekmachine ranking. Een linkbuilding campagne heeft pas effect als ook aan de overige SEO voorwaarden wordt gedaan. Eén ding is zeker; onze methode werkt!

Is Linkboosters een PBN (Private Blog Network) ?

Nee, Linkboosters is geen privé blog netwerk.
Linkboosters is niet meer dan een poort die toegang verleent tot diverse hoge autoriteit artikel websites. Linkboosters werkt uitsluitend met domeinen met High Domain Authority (DA), MOZtrust en MOZrank.
Iedere aangesloten website heeft een uniek IP-adres en link profiel, deze websites zijn ook niet onderling aan elkaar gekoppeld.
Linkboosters staat garant voor white-hat off-page SEO.

Hoelang blijft mijn artikel online?

De artikelen die worden geplaatst via Linkboosters blijven permanent online staan. De waarde van onze linkbuildingdienst zal dus ook in de jaren daarna op je domein aanwezig blijven. Zo investeer je dus in de lange termijn.

Accepteren jullie alle websites?

Nee, Linkboosters accepteert geen adult- gokken websites.

Welke garanties biedt Linkbuilding?

Wij garanderen je een kundige linkbuilding campagne met kwalitatieve backlinks op websites met een sterke Trustflow en een Page Authority. Wij kunnen je geen garanties geven over jouw positie in Google. Linkbuilding is een belangrijk instrument om een hoge positie in zoekmachines te verkrijgen. Echter zijn er meer zaken van belang zoals de optimalisatie van jouw website.

Welke betaalmogelijkheden heb ik?

Je kan bij Linkboosters veilig en vertrouwd een bestelling afronden met; iDeal, Bancontact, SOFORT Banking, KBC/CBC of per bank overboeking.

Nederland is klein land, waar de groté landen om ons heen extra online omzet mogelijkheden geven. Linkboosters heeft in de laatste jaren een groot linkbuilding netwerk opgebouwd in onder andere Amerika, België, Duitsland, Frankrijk en Engeland. Alle aangesloten websites zijn door Google geindexeerd, beschikken over goede DA waarden en MOZranks.

Heb je naar aanleiding van deze vragen een aanvullende vraag over onze Linkboosters of misschien vragen over een ander onderdeel van off-page optimalisatie?